alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
1 db zellerszár | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
10 dkg erdei gomba | 41 | 5.7 | 0.4 | 3.8 | 6 | 0 |
20 szem bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej édeskömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1/2 szál póréhagyma | 37 | 2.2 | 0.3 | 6.3 | 2.3 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |