alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
30 dkg vegyes zöldség | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
80 dkg rostélyos | 244 | 20 | 18 | 0.6 | 0 | 83 |
3 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 fél citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
10 db kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
3 dkg finomliszt | 345 | 13.5 | 1 | 70.4 | 0.2 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |