alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
20 dkg kukoricadara | 349 | 9.6 | 3.1 | 70.2 | 4.4 | 0 |
3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
3 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |