| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 2 egész tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 | 
| 2 dl tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 | 
| 10 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 csomag vaníliás cukor | 400 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 
| 10 dkg zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 | 
| 50 dkg tehéntúró (félzsíros) | 62 | 3.2 | 3.3 | 4.8 | 0 | 0 | 
| 22 dkg porcukor | 400 | 0 | 0 | 100 | 0 | 0 | 
| 1 egész citromhéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 0.5 csomag sütőpor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 25 dkg rétesliszt | 349 | 9.4 | 1 | 73.4 | 7.2 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
 A rétesliszet a sütőporral a reszelt citromhéj felével és a porcukorral összekeverjük. A keverék felét kivajazott tepsibe szórjuk.
			
			A rétesliszet a sütőporral a reszelt citromhéj felével és a porcukorral összekeverjük. A keverék felét kivajazott tepsibe szórjuk.