alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kg marhafelsál | 243 | 17 | 19 | 0.6 | 0 | 83 |
25 dkg füstölt sonka | 203 | 15 | 15 | 0.3 | 0 | 95 |
35 dkg szárazbab | 314 | 21.9 | 1 | 54.1 | 24 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
1 doboz konzerv kukorica | 126 | 4.6 | 1.6 | 23.1 | 0 | 0 |
2 evőkanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
4 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |