alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 csipet konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1.5 dl baracklekvár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
5 dkg étkezési keményítő | 344 | 0.5 | 0 | 86 | 0 | 0 |
10 dkg porcukor | 400 | 0 | 0 | 100 | 0 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
2 db tojásfehérje | 14 | 3 | 0.1 | 0.2 | 0 | 0 |
20 db korpáskeksz | 423 | 14.4 | 13.8 | 59.8 | 8.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |