alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db szardella | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
15 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
2 evőkanál fenyőmag | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál mazsola | 287 | 2.4 | 0 | 65 | 5.4 | 0 |
15 dkg zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
4 db kápia paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |