alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 szál póréhagyma | 37 | 2.2 | 0.3 | 6.3 | 2.3 | 0 |
1 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
1 evőkanál étkezési keményítő | 344 | 0.5 | 0 | 86 | 0 | 0 |
20 dkg harcsa | 82 | 15.8 | 2 | 0.2 | 0 | 80 |
1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1/2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
8 dl zöldségalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |