Grillen párolt spárga
			
			
				 
			
		 
		
		
		
		
			Hozzávalók 
						
			
							
				
				| alapanyag | kalória (kcal)
 | fehérje (g)
 | zsír (g)
 | szénhidrát (g)
 | rost (g)
 | koleszterin (mg)
 | 
								
					| ízlés szerint				
		konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
				
						
					| ízlés szerint				
		bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
				
						
					| 4 csipet				
		cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 
				
						
					| 1 csomó				
		spárga | 16 | 2 | 0.1 | 1.8 | 1.5 | 0 | 
				
						
					| 4 kávéskanál				
		margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
				
						
					| 4 teáskanál				
		száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 | 
				
		| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | 
		 
		
		
						
			2 réteg alufóliából négy lapot készítünk. Elosztjuk rajtuk a megtisztított spárgát, megszórjuk sóval, borssal, egy csipet cukorral, majd rákenjük a vajat  és lezárjuk a fóliát, a szélét többször visszahajtva. A utolsó rész lezárása előtt beleöntjük a bort is. A fóliatasakokat a grill hűvösebb részére helyezzük, néhányszor megforgatva, negyed óra alatt, készre pároljuk a spárgát.
		
	        
	
        
        
    
    	
    
		Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)