alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 teáskanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 csomó újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
4 evőkanál száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál szójaszósz | 66 | 10.5 | 0.1 | 5.6 | 0 | 0 |
4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
20 dkg csirkemell | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
2 doboz szójabab csíra | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |