Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!
A cikk nyomtatása!

Cider Budapest

  • Címkék:
  • almabor
  • cider
2012. február 25. | szombat

A Cider Budapest az első és legnagyobb cider választékot kínálja azoknak, akik még nem vagy már foglyul estek ennek a frissítő, gyümölcsös alkoholos italnak.

 

A cider vagy más néven almabor (feltéve, ha a cider 100% gyümölcsből készül), egy jellemzően almából, erjesztéssel készített, kellemes, üdítő jelleggel bíró szénsavas alkoholos ital, amelyet jégre töltve fogyasztanak.

A poharat teletöltik jéggel és erre öntik rá az almabort, amely ilyen formában nyeri el optimális fogyasztási hőmérsékletét.

A cider ötvözi a hagyományos sör és a szőlőbor legjobb tulajdonságait. Szénsavassága, üdítő, hűsítő jellege - főleg nyáron - azonos a sörével, azonban gyümölcsösséggel vegyítve, amely a legjobb rozé vagy fehér borok sajátossága.

A Cider Budapest a világ kiváló cidereit gyűjtötte össze kínálatában, így kínálva a svéd Kopparberg és Rekorderlig, az angol Westons Cider és Frosty Jack, az ír Magners ill. a belga Stassen termékeit lényegében minden ízlésnek megfelelve, mivel a teljesen bio, almás, körtés, bodzás, epres, vegyes gyümölcsös, szűretlen, félszáraz, tölgyfa hordós érlelésű és még a csapolt változat is megtalálható a kínálatban.

 

 

 

Email: [email protected]

Web: www.almabor.hu

 

 Kapcsolódó anyagok:

Az almaborról röviden
Az almabor