| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 1 db füstölt sertés sonka | 130 | 22.2 | 1.4 | 7 | 0 | 97 | 
| 1 db narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 | 
| 1 db				
		citrom   | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 | 
| 1 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 | 
| 2 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 6 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| igény szerint szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 dl narancslé 100%-os | 102 | 1.49 | 0.13 | 23.8 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||