Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!
A cikk nyomtatása!

Receptverseny

2011. április 23. | szombat

Az FRSZ és a www.hajokonyha.hu webmagazin memorandumot ad ki, melyben elkötelezik magukat az ízletes ételek fogyasztása mellett. Ennek alátámasztására receptversenyt hirdetnek.
A receptversenyre beküldött receptek

 A receptversenyen részt vehetnek rendőrök, rendőrfeleségek, rendőrnagymamák, rendőrgyerekek és bárki más, aki szeret főzni. Minden, értékelhető, receptet közlünk a www.hajokonyha.hu oldalon, a forrás megjelölésével.

A recepteket, a weblap olvasói értékelik. Az összes beküldő, az FRSZ és a Hajókonyha ajándékait (póló, baseball sapka, bögre, kötény, szakácssapka), nyerheti meg, ezt sorsolással döntjük el. A legjobbnak ítélt recepteket, elkészítjük, ezt videón örökítjük meg, és megjelentetjük, végül a nyerteseket, értékes nyereményekhez juttatjuk. Amennyiben elegendő recept érkezik, ezeket egy szakácskönyvben jelentetjük meg, melyhez, az FRSZ tagjai jelentős kedvezménnyel, önköltségi áron, juthatnak hozzá. Minden receptnél, a beküldőt megjelöljük. Külön ponttal jutalmazzuk és értékeljük, a fényképpel vagy gyerekek által készített ételeket. A gyerekek számára külön sorsolást tartunk.

Nem számít, hogy a recept, régen ismert ételt, új finomságot vagy tájjellegű ritkaságot takar, a lényeg, hogy ízletes, tápláló finomságot tárjon elénk. A díjnyertes receptek beküldői, igényük szerint, a hajókonyha kamerája előtt, készíthetik el kedvenc ételüket, mely folyamatot oldalunkon megjelentetünk. A nyertesek fotóit és ételképeit a FRÁSZ magazin közli.

A recepteket az [email protected] vagy a [email protected] címre kell megküldeni, FRSZ-Hajókonyha jelszóval, vagy ezen a linken feltölteni, legkésőbb 2011. szeptember 30-ig.