| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 4 db
csirkemell |
110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
| 1 kávéskanál fokhagyma granulátum | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 dl majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
| 2 dl kukoricapehely | 370 | 7.7 | 0.6 | 83 | 4 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A csirkemellet csíkokra vágjuk. A fűszerekkel elkevert majonézzel összeforgatjuk. Az összetört kukoricapehelybe panírozzuk és sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. 10 percig sütjük 200 fokon, majd átfordítjuk és még tíz percig sütjük.