alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kg mangó | 59 | 0.5 | 0.5 | 13 | 1.8 | 0 |
50 dkg alma | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
4 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
1 dl fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
1 késhegynyi fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 késhegynyi szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi édeskömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |