| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 kg mangó | 59 | 0.5 | 0.5 | 13 | 1.8 | 0 |
| 50 dkg
alma |
35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
| 4 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
| 1 dl fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 evőkanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
| 1 késhegynyi fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 4 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 késhegynyi szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 késhegynyi szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 késhegynyi szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 késhegynyi édeskömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||