alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
50 dkg szőlő | 81 | 0.6 | 0.3 | 18.1 | 1.6 | 0 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 ízlés szerint majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 ízlés szerint köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
50 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
5 dkg libazsír | 897 | 0.5 | 99 | 0 | 0 | 107 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 db libamell | 198 | 18.5 | 13.6 | 0.3 | 0 | 84 |
2 db libacomb | 198 | 18.5 | 13.6 | 0.3 | 0 | 84 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |