Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Felöntőlé

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 15 perc
Munkaidő: 5 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Főzni tanítunk
Helye a tartalomjegyzékben:  Házi befőzés 
Cimkék:
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
3 dl ecet (20%-os) ? ? ? ? ? ?
1 teáskanál feketebors 0 0 0 0 0 0
1 teáskanál köménymag 0 0 0 0 0 0
1 teáskanál mustármag 0 0 0 0 0 0
10 db babérlevél 0 0 0 0 0 0
16 dkg cukor 402 0 0 99.9 0 0
6 dkg konyhasó 0 0 0 0 0 0
2 kávéskanál szalicil 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A fűszereket 2 liter vízben felforraljuk és a végén beleöntjük az ecetet, majd a lángot lekapcsolva, hagyjuk kihűlni a levet.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)