alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
1 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
15 szem bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1.5 kg halaprólék | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fél zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1/2 dl fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db tojásfehérje | 14 | 3 | 0.1 | 0.2 | 0 | 0 |
1 adag citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |