| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 2 kg szilva | 47 | 0.8 | 0 | 10.2 | 1.7 | 0 |
| 1,2 kg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
| igény szerint fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 szem szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 db vaníliarúd | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 5 cl rum | 365 | 52 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 5 dkg dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||