alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
20 dkg mascarpone | 450 | 7 | 45 | 2 | 0 | 100 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
5 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
1 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
2 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
8 szelet tarja | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 72 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |