alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
1 liter zöldségalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
1 ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
10 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
50 dkg spárga | 16 | 2 | 0.1 | 1.8 | 1.5 | 0 |
1 evőkanál mandula | 610 | 27.6 | 52.2 | 6.8 | 9.8 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |
alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |