Marhacurry quinoával (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: zsupi A recept nehézségi foka: 4 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Marhából Cimkék: Főétel, Húsételek, Sörözés, borozás, Buli, Hétvégi ebéd, Párolt, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Gyümölcsök, Édes Hozzávalók 4 személyre:
A felhevített ghíben, több részletben, átsütjük a kis kockára vágott marhahúst. Félre tesszük. A zsiradékban megpirítjuk a fűszereket és mellédobjuk a finomra vágott hagymákat. Visszatesszük a marhahúst és mindig, csak kevés vizet öntve alá, majdnem puhára pároljuk. A felkockázott répát, sütőtököt és a vékonyra szelt pórét belekeverjük. Ha minden megpuhult, a zöldborsót, a finomra vágott zöldfűszereket és a kókusztejet hozzáadva, készre főzzük. Végül a főtt quinoával tálaljuk, de adhatunk mellé basmati rizst is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||