alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 liter húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
60 dkg zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 |
2 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
1 db kápia paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
1 teáskanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
ízlés szerint friss citromlé | 45 | 0.4 | 0.1 | 7.7 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |