alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
8 szelet bőrös malacgerinc | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
20 dkg aszalt szilva | 219 | 2.3 | 0.6 | 47.4 | 5 | 0 |
1 késhegynyi fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |