prev
  • Paprika krém házilag

    08:13
  • Rukkola saláta

    08:29
  • Túrós lepény

    08:28
  • Piri-Piri rák...

    08:23
  • Füstölt afrikai harcsa

    08:23
  • Libamellfasírt

    08:21
  • Hortobágyi rakott tészta

    08:20
  • Fahéjas csirkecomb

    08:17
  • Rozmaringos afrikai harcsa

    08:14
  • Hurkás-szőlős melegszendvics

    08:13
  • Paprika krém házilag

    08:13
  • Rukkola saláta

    08:29
  • Túrós lepény

    08:28
  • Piri-Piri rák...

    08:23
  • Füstölt afrikai harcsa

    08:23
  • Libamellfasírt

    08:21
  • Hortobágyi rakott tészta

    08:20
  • Fahéjas csirkecomb

    08:17
  • Rozmaringos afrikai harcsa

    08:14
  • Hurkás-szőlős melegszendvics

    08:13
  • Paprika krém házilag

    08:13
  • Rukkola saláta

    08:29
  • Túrós lepény

    08:28
  • Piri-Piri rák...

    08:23
  • Füstölt afrikai harcsa

    08:23
  • Libamellfasírt

    08:21
  • Hortobágyi rakott tészta

    08:20
  • Fahéjas csirkecomb

    08:17
  • Rozmaringos afrikai harcsa

    08:14
  • Hurkás-szőlős melegszendvics

    08:13
  • Paprika krém házilag

    08:13
  • Rukkola saláta

    08:29
  • Túrós lepény

    08:28
  • Piri-Piri rák...

    08:23
  • Füstölt afrikai harcsa

    08:23
  • Libamellfasírt

    08:21
  • Hortobágyi rakott tészta

    08:20
  • Fahéjas csirkecomb

    08:17
  • Rozmaringos afrikai harcsa

    08:14
  • Hurkás-szőlős melegszendvics

    08:13
  • Paprika krém házilag

    08:13
Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Lilahagyma saláta

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Saláták 
Cimkék: Saláták, Hidegkonyhai készítmények, Főétel mellé, Sörözés, borozás, Meleg nyári napokra, Szabadban, Buli, Szilveszter, Hétvégi ebéd, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Hideg, Zöldség
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
50 dkg lilahagyma ? ? ? ? ? ?
1 teáskanál konyhasó 0 0 0 0 0 0
3 evőkanál fehérborecet ? ? ? ? ? ?
2 evőkanál cukor 402 0 0 99.9 0 0
1 kávéskanál bors 0 0 0 0 0 0
1 evőkanál olaj 899 0 99.9 0 0 0
1 késhegynyi fahéj 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A lilahagymát félkarikára vágjuk, a sóval, a cukorral, a fahéjjal és a borssal meghintjük. Hagyjuk állni, amíg levet enged. Kevés vízzel felöntve salátává érleljük, majd olajjal meghintve tálaljuk.
Grill húsok vagy száraz pecsenyék mellé illik.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)