alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
4 szelet füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
4 szelet főtt füstölt sonka | 308 | 15.7 | 27 | 0.2 | 0 | 82 |
60 dkg tarja | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 72 |
2 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |