alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
40 dkg zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 |
1 teáskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 db csirkemell | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
10 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |