alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kg sárgabarack | 49 | 0.9 | 0.1 | 10.2 | 2 | 0 |
1 teáskanál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 maréknyi dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
2 evőkanál zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
1 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |
alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
30 adag liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
20 adag margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg porcukor | 400 | 0 | 0 | 100 | 0 | 0 |
1 csipet konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |