alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 dl almabor | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
6 db burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
6 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 evőkanál barbecue fűszerkeverék | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
80 dkg hátszín | 249 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 83 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |