alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
30 dkg sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
20 dkg ementáli sajt | 267 | 27.8 | 16.3 | 1.9 | 0 | 38 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 maréknyi dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
1 maréknyi mazsola | 287 | 2.4 | 0 | 65 | 5.4 | 0 |
1 ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |