| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 30 dkg				
		sárgarépa   | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 20 dkg ementáli sajt | 267 | 27.8 | 16.3 | 1.9 | 0 | 38 | 
| 4 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 maréknyi dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 | 
| 1 maréknyi mazsola | 287 | 2.4 | 0 | 65 | 5.4 | 0 | 
| 1 ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 dl majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||