alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
1 evőkanál friss citromlé | 45 | 0.4 | 0.1 | 7.7 | 0 | 0 |
igény szerint olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 doboz tőkehalmáj olajban | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
8 szelet rozskenyér | 256 | 8.1 | 0.9 | 53.6 | 6.2 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |