alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
80 dkg rostélyos | 244 | 20 | 18 | 0.6 | 0 | 83 |
3 evőkanál konyak | 246 | 0 | 0 | 1.7 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 teáskanál dijoni mustár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál zöldbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1/2 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2,5 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |