| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| igény szerint olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 15 dkg zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
| 3 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
| 15 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
| 80 dkg harcsa | 82 | 15.8 | 2 | 0.2 | 0 | 80 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A harcsafilét felszeleteljük és besózzuk. Bő órát állni hagyjuk, majd szárazra itatjuk. A szokásos módon lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Bőséges, középforró olajban, oldalanként 3-3 perc alatt aranybarnára sütjük.