alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
50 dkg tehéntúró (félzsíros) | 62 | 3.2 | 3.3 | 4.8 | 0 | 0 |
1/2 dl rum | 365 | 52 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 dkg mazsola | 287 | 2.4 | 0 | 65 | 5.4 | 0 |
30 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 csomag vaníliás cukor | 400 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
3 dl tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
5 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
5 db zsemle | 147 | 5.1 | 0.4 | 30.8 | 0.5 | 0 |
1 kávéskanál citromhéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |