| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1.5 teáskanál tamarind paszta | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál halszósz | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 evőkanál garnéla paszta | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 evőkanál chilipor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 db gyöngyhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 4 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1/2 dl repceolaj | 884 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||