Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Szalámis-tojásos magos bagett

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Szendvicsek 
Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Reggeli, Tizórai gyerekeknek , Uzsonna, Töltött, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Húsfélék, Tejtermékek, Tésztafélék, Hajón is elkészíthető
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
2 evőkanál remuláde mártás 0 ? ? ? ? ?
2 evőkanál paprikalekvár 0 ? ? ? ? ?
2 db tojás 66 5.4 4.8 0.3 0 274
12 szelet paprikás szalámi 213 11.9 18.2 0.2 0 75
igény szerint vaj 372 27.7 28.1 1.6 0 100
2 db magos bagett 0 ? ? ? ? ?
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A baguetteket keresztben, majd lapjában félbe vágjuk. Az alsó részt vajjal megkenjük, ráterítjük a szalámiszeleteket és a felkarikázott keménytojást. A paprikalekvárt és a remuládot elkeverjük, majd eloszlatjuk a szendvicseken. Félbe hajtjuk, kissé összenyomkodjuk, majd alufóliába tekerjük. Másnapig hűtőben tartjuk. Reggelire tálaljuk vagy gyerekeknek iskolába, tízóraira adjuk.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)