alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
igény szerint zsázsacsíra | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
igény szerint görögszénacsíra | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
igény szerint petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
2 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
60 dkg lazac | 208 | 20 | 14 | 0.2 | 0 | 44 |
1 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |