alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 db báránycomb | 194 | 19.7 | 12.7 | 0.3 | 0 | 70 |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál provance-i fűszerkeverék | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
3 dl rozébor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
8 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
igény szerint étkezési keményítő | 344 | 0.5 | 0 | 86 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |