alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
igény szerint olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál rum | 365 | 52 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csapott evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
2 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
12 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
30 dkg finomliszt | 345 | 13.5 | 1 | 70.4 | 0.2 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |