prev
  • Rántott pontyfilé

    14:41
  • Kakashere pörkölt

    15:00
  • Csirke szójaszószban

    14:55
  • Paprikás krumpli bográcsban

    14:51
  • Paradicsomos kukoricasaláta

    14:51
  • Vanília sodó

    14:49
  • Puncstorta

    14:46
  • Téli fagyi ami nyáron is ehető

    14:44
  • Burgonyás salátafőzelék

    14:41
  • Lazacos melegszendvics

    14:41
  • Rántott pontyfilé

    14:41
  • Kakashere pörkölt

    15:00
  • Csirke szójaszószban

    14:55
  • Paprikás krumpli bográcsban

    14:51
  • Paradicsomos kukoricasaláta

    14:51
  • Vanília sodó

    14:49
  • Puncstorta

    14:46
  • Téli fagyi ami nyáron is ehető

    14:44
  • Burgonyás salátafőzelék

    14:41
  • Lazacos melegszendvics

    14:41
  • Rántott pontyfilé

    14:41
  • Kakashere pörkölt

    15:00
  • Csirke szójaszószban

    14:55
  • Paprikás krumpli bográcsban

    14:51
  • Paradicsomos kukoricasaláta

    14:51
  • Vanília sodó

    14:49
  • Puncstorta

    14:46
  • Téli fagyi ami nyáron is ehető

    14:44
  • Burgonyás salátafőzelék

    14:41
  • Lazacos melegszendvics

    14:41
  • Rántott pontyfilé

    14:41
  • Kakashere pörkölt

    15:00
  • Csirke szójaszószban

    14:55
  • Paprikás krumpli bográcsban

    14:51
  • Paradicsomos kukoricasaláta

    14:51
  • Vanília sodó

    14:49
  • Puncstorta

    14:46
  • Téli fagyi ami nyáron is ehető

    14:44
  • Burgonyás salátafőzelék

    14:41
  • Lazacos melegszendvics

    14:41
  • Rántott pontyfilé

    14:41
Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Marcipános szaloncukor

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 20 perc
Munkaidő: 20 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Háziasszony
Helye a tartalomjegyzékben:  Édességek 
Cimkék: Édességek, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Karácsony, Édes, Gyümölcsök, Reform konyha
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
1 dkg mandula 610 27.6 52.2 6.8 9.8 0
1 dkg porcukor 400 0 0 100 0 0
3 cl amaretto 0 ? ? ? ? ?
igény szerint tojásfehérje 14 3 0.1 0.2 0 0
igény szerint kakaópor 313 18.5 21.7 10.5 37.7 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A mandulát lisztfinomságúra őröljük és elkeverjük a porcukorral, hozzáöntjük az amarettót és gyúrni kezdjük. Annyi tojásfehérjét adjunk hozzá, hogy kemény masszává álljon össze. Óvatosan adagoljuk!! Alufólián hagyjuk fél órát szikkadni, majd forgassuk kakaóporba.
Ízlés szerint csomagoljuk.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)