alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 db csirke | 132 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 60 |
3 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 fej fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
3 ág kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 db csirkeszárny | 132 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 60 |
4 db csirkenyak | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |