alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
20 szelet szendvicskenyér | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
25 dkg edámi sajt | 261 | 2.8 | 26.2 | 3.1 | 0 | 96 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
igény szerint pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
4 evőkanál tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
3 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
4 dkg zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |