alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 evőkanál napraforgómag | 583 | 22.5 | 49 | 12.3 | 6.3 | 0 |
3 db alma | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
1 db fekete retek | 10 | 1.1 | 0.2 | 1 | 1.5 | 0 |
1 evőkanál almaecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor zsázsacsíra | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál porcukor | 400 | 0 | 0 | 100 | 0 | 0 |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 pohár tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
1 evőkanál citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
2 fej endívia saláta | 13 | 1.8 | 0.2 | 0.9 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |