Grillcsirkés zöldsaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Dragan A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Előételek, Saláták, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Szabadban, Meleg nyári napokra, Buli, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Hideg, Húsfélék, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A grillcsirkét kicsontozzuk és bőröstül apró kockára vágjuk. Természetesen használhatunk, egyéb csirkemaradékot is. A jégsalátát felkockázzuk, a retket és az uborkát apró csíkokra vágjuk. A hagymát finomra metéljük és az olívabogyót félbe, negyedekbe vágjuk. A sajtokat lereszeljük, végül a saláta hozzávalóit elkeverjük. Az olajból és az ecetből, a fűszerek hozzáadásával öntet keverünk, majd a salátával összeforgatjuk. Tortillával, pirítóssal vagy kenyéchips-szel tálaljuk. Előételnek, borkorcsolyának vagy könnyű vacsorának ajánlom. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||