Őröljük porrá a köménymag, a fekete bors, a kardamom mag, a fahéj, a fekete mustármag és a görögszéna mag keverékét. Keverjük el a fűszerkeveréket a cukorral, a sóval, az ecettel és a cayenni borssal. A felhevített olajban ... tovább
A padlizsánt, héjastól, vágjuk kockára és besózva hagyjuk állni tíz percig, majd öblítsük és csepegtessük le. A felhevített olajban pattogtassuk ki a mustár- és édesköménymagot. Keverjük bele a finomra vágott hagymát és ... tovább
A csirkecombokat megsózzuk, megborsozzuk, a vöröshagymát megpucoljuk és vékonyan felkarikázzuk, majd a bort meg a mustárt kézi habverővel simára keverjük, egy kisebb tálban.
Egy serpenyőt előveszünk, olyat, amely később a sütőben ... tovább
Az olajon átpároljuk a félfőre vágott hagymát, majd hozzá adjuk, az apró kockára metélt, fokhagymát. Két perc után belekeverjük, a ceruzányi csíkokra vágott, húst. Nagy lángon fehéredésig sütjük, ekkor sózzuk, borsozzuk, ... tovább
A káposztát ujjnyi csíkokra vágjuk. A fűszereket egy deci vízben felfőzzük, majd a káposztát rádobva, átpároljuk, majd fedő alatt, kis lángon megpuhítjuk. Úgy a jó, ha kissé roppanós marad. Végül átkeverjük a szójaszósszal. ... tovább
A csirkemellet lebőrözzük és kifilézzük. A csirkehúst és a burgonyát kockára vágjuk. A húskockákat sózzuk, borsozzuk és kevés olajban pirosra sütjük. Lecsepegtetve félre tesszük. A megmaradt sütőzsiradékban átpirítjuk a ... tovább
Személyenként 1-1 tenyérnyi kb. nagy új vastagságú tarja szeletet megkenek mustárral és ketchuppal, mindkét oldalát sózom,borsozom. Tepsi aljára egyenletesen leteszem a hússzeleteket. A tetejére egy nagy doboz tejfel kerül, erre úgy ... tovább
Az öntet hozzávalóit összekeverjük, majd belereszeljük az almát, hozzáadjuk, a kis darabokra vágott, ananászt, a reszelt sajtot és a vékony csíkokra vágott sonkát. Tálalás előtt, belekeverjük, a laskára metélt ... tovább
A kifilézett csirkemellet lapjában félbe vágjuk, majd a hússzeleteket egymás mellé fektetve, fólia alatt vékony téglalappá verjük. A cukkínit és a répát vékony csíkokra, a hagymát félfőre vágjuk, forrásban lévő, sós ... tovább
A roquefort sajtot a mustárral, a majonézzel és a margarinnal sima krémmé törjük. A félbevágott buci mindkét oldalát megkenjük a sajtkrémmel. A szeletelt füstölt sajtot és a vékonyra vágott lilahagymát az alsó részre terítjük, ... tovább