Sajtos burgonyalepény (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Zöldséges ételek Cimkék: Előételek, Köretek, Hústalan feltétek, Tészták, Reggeli, Főétel előtt, Uzsonna, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Teaparti, Kártyaparti , Buli, Böjt, Sült, Olajsütő, Sós, Meleg, Tojás, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A sajtokat lereszeljük és az áttört főtt burgonyával és a többi hozzávalóval összegyúrjuk. Tenyérnyi lapokká formázzuk. Kevés olajban, egyszer megfordítva, aranybarnára sütjük. Lecsepegtetjük, majd fokhagymával vagy kaporral ízesített tejföllel tálaljuk. Öntet nélkül köretként is kínálhatjuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||