Céklasaláta szójacsírával (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 25 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Saláták, Főétel előtt, Főétel mellé, Csőben sült, Sós, Savanyú, Hideg, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A céklát héjában megsütjük és hagyjuk kihűlni. Ezután lehámozzuk, kockákra, és egy tálba tesszük. Az almát meghámozzuk, feldaraboljuk és a céklához adjuk. Meglocsoljuk az ecettel. Közben a hagymát és a metélőhagymát finomra vágjuk és összekeverjük a szójacsírával, a joghurttal, a sóval, majd a céklához adjuk. Finoman összekeverjük és hűtve tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||