Füstölt pisztráng zsázsás tojássalátával (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: adventi receptverseny A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Halak Cimkék: Előételek, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Buli, Karácsony, Bálint nap, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Hideg, Sós, Csípős, Halak, Tojás, Tejtermékek, Zöldség, Gyümölcsök, Adventi receptverseny Hozzávalók 4 személyre:
A tojásokat főzzük keményre, majd ha kihűltek vágjuk, az uborkával együtt, apró kockára. A majonézből és a tejfölből keverjünk mártást, ízesítsük sóval, borssal. Forgassuk bele a tojást, az uborkát és a zsázsát. Halmozzuk a gusztusosan tálalt pisztráng mellé. Vajat, citromgerezdeket és pirítós tálaljunk hozzá. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||