Zöldséges-gombás penne (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Öcsi A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Zöldséges ételek Cimkék: Hajón is elkészíthető, Tésztafélék, Zöldség, Tejtermékek, Sós, Meleg, Párolt, Főtt, Hétköznapi vacsora, Főétel, Meleg nyári napokra, Koleszban főztük, Főétel előtt, Előételek, Tészták Hozzávalók 4 személyre:
A felhevített olajban megpároljuk a finomra metélt hagymát. Rádobjuk a kis kockára vágott cukkínit, padlizsánt és a gombát. Összesütjük, majd rászórjuk a fűszereket és ráöntjük, a kézzel összetört, paradicsomkonzervet, a levével együtt. Tíz perc forralás után összeforgatjuk, az, időközben kifőzött, tésztával. Reszelt sajttal bőven meghintve tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||