Felvidéki resztelt máj (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: D. Béla A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Belsőségekből Cimkék: Húsételek, Főétel, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Hirtelen sült, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A felhevített zsiradékon kipattogtatjuk a köménymagot. Hozzáadunk 1 fej finomra vágott fokhagymát és megpároljuk. A vékony csíkokra vágott sertésmájat és a nagy kockára vágott többi hagymát hirtelen átsütjük rajta. Közben kevergetjük és megszórjuk a majoránnával és borssal. A sütés végén sózzuk. Tálalhatjuk főtt burgonyával, de puliszkával az igazi. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||